Deze Aardbei Romanoff taart bestaat uit een amandelspijsbodem met een laagje chocolade ganache. Bovenop deze heerlijke bodem ligt een luchtige aardbeienbavaroise met een kick van tabasco. Gedecoreerd met meringueschuim en pistachenootjes.
Seizoenstip
Tijdens het aardbeienseizoen wordt een taartpunt in uw restaurant of café extra feestlijk door deze te serveren met een verse aardbei bovenop iedere punt.
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De basis is een koekbodem gevuld met frangipane. Daarop een luchtige aardbeien bavaroise met een kick van tabasco. Gedecoreerd met luchtige meringueschuim en pistachenootjes.
INTÉRESSÉ PAR UN avant-goût?
VOULEZ-VOUS FAIRE PLAISIR À VOS CLIENTS AVEC NOTRE PÂTISSERIE OU CROQUETTERIE, MAIS D’ABORD expériencer LA PUISSANCE DE LA QUALITÉ DE HOLTKAMP HORECA vous-mêmes? Nous aimerions venir chez vous pour une dégustation sur place.